Bilindustrin

Anpassa led rampen efter fordonet

Mycket har hänt sedan lanseringen av de första led ramperna på marknaden. Att matcha en bils extraljusbelysning med dess utseende är någonting människor generellt borde lägga mer tid på. Du kan omöjligt ha en splitterny bil och sedan montera på en gammal “kinaramp” som var trött redan innan den installerades. En led ramp till bil ska ha de tre s:en och alltså vara svart, slimmad och stark. Svart för att det är den absolut bästa färgen på en led ramp då den smälter in bäst i fronten. Slimmad för att du omöjligt kan vilja ha någonting som sticker ut på så sätt att det ser “onaturligt ut” på bilen. Och slutligen stark för att, ja, den bör både vara stark rent ljusmässigt – alltså högpresterande – men även rent uppbyggnadsmässigt (rampen ska såklart tåla lite).

EVIL OFFROAD 2017+ FORD RAPTOR ROOF MOUNTED LIGHT BAR SYSTEM — OFFROAD - EVIL MANUFACTURING

Skillnader att ta hänsyn till mellan ramp och runda extraljus

Denna fråga är väldigt vanlig, men här är den estetiska biten helt avgörande för många bilförare. Extraljus till bil kommer i så många storlekar och utföranden, oftast 7 eller 9 tum. Därför kan man alltid börja med att fundera på sina egna behov, alltså vad man själv är ute efter, innan man ger sig ut i belysningsdjungeln. Ha i åtanke hur du önskar montera dessa, vilken slags ljusbild du är i behov av samt vad som faktiskt ser bra ut på just ditt fordon. Runda extraljus fyller en funktion, men kan även ha en viss flärd om man bara vet vad man ska leta efter. Positionsljus är en sådan grej som blivit mer och mer populär de senaste åren, och dessa brukar komma i både vitt eller orange utförande.