KONSTKONSULENT-verksamheten i
Ö
STERGÖTLAND

start

 

WEBBSIDA FÖR KONST- FORMOMRÅDET I ÖSTERGÖTLAND

Nu är www.ostgotakonst.se uppe i över 120 deltagare!
Verksamma inom konst, form, design, hantverk, slöjd, registrera er på siten!
Se kriterier under "inval och kriterier" först
Se inval och kriterier

Webbsidan ska vara en plats att marknadsföra konstnärer, konsthantverkare, slöjdare och designers verksamma i länet.
Nu har vi kommit över 120 deltagare och det visar en bredd inom det proffesionella bild-och formområdet i länet. Jag vet att vi är fler så anmäl er till siten!

Inval kommer att göras två gånger per år, en gång på våren med deadline för registrering 28/2 och på hösten med deadeline 30/9. Juryn får en månad att bearbeta ansökningarna och efter det får alla som sökt ett mail från webbsidan som avger beslut om deltagande.

Det är en föränderlig webbsite där deltagare byter bilder och text som de vill ha på sin sida. Man kan lägga upp om man har utställningar pågång mm.
Om ni har problem med att registrera eller ladda upp bilder mm så hör av er så hjälper jag självklart till.

På förstasidan visas "I fokus", där visas en deltagande utövare var tredje dag, för att det ska vara en aktiv site som man måste titta in ofta på.


På startsidan finns långt ner på vänster sida finns en länk "Registrera dig". I ett formulär via den länken skriver man in alla uppgifter, kopierar in eller bifogar CV.
Alla uppgifter behövs för att juryn ska kunna göra sitt inval. Läs först på inval och kriterier. Kraven för deltagande är liknande KRO:s invalsregler. Juryn tar ställning till den info de fått in via ansökan och de egna webbsidor som man kan lägga in i ansökan.
Juryn bereder ansökningar två gånger om året. Det förklarar om det tar ett tag innan man får besked från juryn.

Blir ansökan beviljad så finns i beslutsmailet de inloggningsuppgifter som man kan logga in på den personliga sidan på siten, där lägger man in bilder ny information mm.
Spara inloggningsuppgifterna!
Om man tappat bort dem kan man få nya under länken "glömt användaramn/lösenord" på förstasidan.
Om man byter epostadress så hör av man av sig till mig så ändrar jag e-postadress på din sida, så du kan logga in fortsättningsvis.

Om ansökan inte beviljas, så läs på fliken "inval och kriterier" vad som gäller och vad som saknas i meritväg. Ett aktivt konstnärsskap med hög verkshöjd är det som är viktigt.
Man kan söka igen, vid senare tillfälle, om man arbetat fram fler meriter som kan påverka ett juryutslag. Fråga mig gärna om det är något som är oklart. Om det är någon som känner att den inte är datorkunnig kan jag hjälpa med ansökan och att lägga in bilder.

www.ostgotakonst.se

kontakt till konstkonsulenten


start Info Konstambulansen Projekt Utställningslokaler Konstnärer i länet